27/5/11

Problemas con publicar posts



No se si os habeis dado cuenta, pero yo no puedo publicar en vuestros blogs, ya que siempre que lo intento se me pone la pagina principar de blogger. He visto que s ehabla de alguna cosa de canviar de navegador. VAYA ASCO

5 comentarios:

Pilar dijo...

A mi me va bien si entro en el escritorio de mi blog y entro en los que quiero comentar desde ahí.

Carme Rosanas dijo...

wizard, et porto l'adreça d'un post que ha fet l'Assumpta, que sembla que resol els problemes. Si vas seguint les instruccions, és fàcil. I a mi m'ha funcionat i puc comentar a tot arreu:

clica aquí

Assumpta dijo...

Hola!!

T'anava a dir el que t'ha dit la CARME :-))

En tot cas, canviar de navegador no és cap cosa complicada (si fos difícil jo no ho sabria fer, de veritat)

Els navegadors més comuns que fem servir són Explorer, Chrome i Mozilla Firefox... És el lloc on "entrem" per començar a moure'ns per internet: per obrir els blogs, per consultar Google, etc.

Sigui quin sigui el que tu facis servir, pots entrar a Google i, posant el nom de qualsevol dels altres dos, vas a la seva pàgina i allí és molt fàcil -i gratis!!- baixar-los :-)

Jo els tinc tots tres, el que més ràpid em va és el Chrome i és el que faig servir normalment, però en canvi, en algunes coses em va molt millor el Firefox... El que més sovint em falla és l'Explorer.

Tu fes proves :-))

Sauze dijo...

Yo hasta ahora no he tenido problemas...

Unknown dijo...

Puede ser por defecto del navegador, y ocurre temporalmente. A mí me ha ocurrido en ocasiones con Google, y he tenido que cambiar a Mozilla o Explorer. Si no te funciona mira de reiniciar el equipo a la fecha en que comenzó a pasar, o ver en "programas y características" si tienes alguno incompatible.
Saludos, y suerte.